home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2024. Április 11.
20:00
Újvidék — Ifjúsági bál
Bál
Újvidék — Ifjúsági bál

A Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ az idéntől folytatja az ifjúsági bálak megszervezésének hagyományát, amelyre több éven keresztül nem volt lehetőség a koronavírus és az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ felújítása miatt. A bálra 2024. április 11-én kerül sor a már említett Petőfi Sándor MMK nagytermében, 20 órától. A szervezéshez ezúttal a VMSZ Ifjúsági Fórumának Újvidéki és szerémségi körzeti szervezete is csatlakozott. A talpalávalót a Karaván együttes húzza majd, 23 órakor pedig tombolát sorsolnak, amelyen értékes nyeremények kerülnek kiosztásra. Elővételi jegyeket április 5-ig lehet vásárolni.

További információkat a VMIK Facebook-oldalán, illetve a következő telefonszámot kaphatnak: 063/8442436

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..