home 2024. július 18., Frigyes napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Január 19.
18:00
csütörtöki filmklubb
Film
csütörtöki filmklubb

2023. január 19-én két programmal is várják a vendégket:

18.00 órai kezdettel Deák-Sárosi László filmesztéta tart elemző előadást a VM4K klubhelyiségében, melynek témája a 80 huszár (rendező: Sára Sándor, 1978) című film lesz. A filmszakértő kitér az alkotás katona- és férfi tematikájára, valamint filmtörténeti jelentőségére.

19.00 órai kezdettel pedig filmvetítésre várják Önöket, mely során a 80 huszár (rendező: Sára Sándor, 1978) című filmet nézhetik meg.

Mindkét esemény a Mozdulj! Petőfi! programsorozat keretén belül kerül megrendezésre.

A belépés mindkét programra ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..