home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Szerda, 2016. Március 30.
19:30
Zenta — Krumplirózsa (a Zentai Magyar Kamaraszínház előadása)
Színház
Zenta — Krumplirózsa (a Zentai Magyar Kamaraszínház előadása)


Terrence McNally:
Krumplirózsa
(Frankie és Johnny)

Szereplők:
Frankie — Lőrinc Tímea, Johnny — Papp Arnold.
 

Egy nő és egy férfi összeismerkednek, és eltöltenek együtt egy vad éjszakát. Az alapszituációból az következne — ha a történet közhelyes akarna maradni —, hogy szeretkezés után a férfi nem beszél, csak elbúcsúzik, majd hazamegy, és többet nem is látják egymást. Itt azonban más a helyzet, hiszen a férfi nem akar hazamenni, inkább vacsorát készít a nőnek, és közli: vele szeretné leélni hátralévő életét.

A napjainkban játszódó színdarab két elveszett ember út- és társkereséséről szól. Arról, hogyan tudják feloldani a magányt, hogyan találnak őszinte társat, akivel megoszthatják múltjukat, jelenüket, bűneiket, erényeiket. Szeretetre, békére, összetartozásra vágynak — csakhogy előbb önmagukat kell legyőzniük. És ez nem könnyű feladat.

Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott!


Kattints az alábbi képre, és látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..