Szerda, 2021. November 17.
15:00
Zenta — Koraszülöttek világnapja 2021
Jótékonyság
Zenta — Koraszülöttek világnapja 2021

*Séta és faültetés a koraszülöttekért*

2011 óta világszerte számos helyszínen hívják fel lilába öltözött épületekkel a figyelmet a koraszülésre. Szerbiában évente több, mint négyezer baba születik idő előtt, azaz a várandósság 37. heténél korábban. Mégis rendkívül keveset tudunk a koraszülésről, annak kockázatáról, esetleges megelőzési lehetőségeiről.

Szeretettel hívjuk a koraszülésben érintett családokat, egészségügyi szakembereket, a téma iránt érzékenyeket, barátokat, ismerősöket egy sétára, majd a koraszülöttek fájának elültetésére.

Tartsatok velünk akkor is, ha nem vagytok érintettek, hogy mindenkinek része legyen a napban!

Mindig jó, ha van, aki (meg)érti, amin átmegyünk. Segít, ha látjuk, hogy van, aki már sikeresen végigjárta az utat, amelyre mi esetleg csak nemrég léptünk. Segít, ha látjuk, hogy van, aki támogat.


Helyszín: Zenta, park, majd Népkert
 

A séta menetrendje:

14.30-15.00 között gyülekezés a fő téri pavilonnál, a parkban.

15.00 - Indulás gyalog a Népkertbe, ahol az arra kijelölt helyen elültetjük a koraszülöttek fáját, illetve elhelyezzük a hozzá tartozó táblát.

Mivel a koraszülöttek szimpátia színe a lila - a reményt, a kitartást és a bizakodást szimbolizálva -, ezért aki tud és szeretne, hozzon magával, vagy öltsön magára valami lilát!

Támogatók:

Engraving Studio - a táblát készítette
Bajári Zoltán, asztalos - a tábla tartóját készítette
Park Plants - a fát adományozta
Dukai virágkertészet - lila árvácskákat adományozott

Köszönet nekik!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..