home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Péntek, 2017. Február 17.
18:00
Zenta — Kiállításmegnyitó
Kiállítás
Zenta — Kiállításmegnyitó

 

Magyarok a Szovjetunió táboraiban 1944–1956

Ünnepélyes kiállításmegnyitó a Gulág Emlékév tiszteletére. A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve alkalmából a Magyarság Háza programsorozata Magyarországon és a Kárpát-medencében.

Köszöntőt mond: mgr. Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke. A kiállítást megnyitja: Csibi Krisztina, a Magyarság Háza igazgatója. A kiállítást bemutatja: dr. Anka László, történész, a VERITAS Történetkutató Intézet tudományos munkatársa.

A rendezvény támogatói: a Magyarság Háza, a Bethlen Gábor Alap, a VERITAS Történetkutató Intézet és a Magyar Nemzeti Tanács.

A kiállítás megtekinthető március 3-áig délelőtt 10–12 óra között és délután 17–19 óra között.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..