home 2024. június 19., Gyárfás napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. Január 17.
10:00
Zenta — Kárpát-medencei Kulturális Fórum 2015
Rendezvény
Zenta — Kárpát-medencei Kulturális Fórum 2015


A fórumot megnyitja Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke.

Bevezető előadást tart Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgató asszonya.

Az év eleji találkozó témája a stratégiai célú, a közösségi művelődés minőségét befolyásoló Kárpát-medencei közművelődési kapcsolatépítés, amely egyszerre jelenti a Nemzeti Művelődési Intézet megyei irodáival való szakmai találkozók megszervezését, a különféle programegyeztetéseket, az amatőr művészeti mozgalmakkal és szervezeteikkel való együttműködést, valamint a konzultációk formáinak megkeresését. A kerekasztal-beszélgetés célja a Kárpát-medencei magyar kulturális ernyőszervezetek és intézetek 2015. évi közös stratégiai feladatainak a megfogalmazása. 

Fővédnök: Magyar Nemzeti Tanács

Főszervező: Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség. Társszervezők: Vajdasági Magyar Művelődési Intézet, Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ

Támogatók: Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Bethlen Gábor Alap, Nemzeti Kulturális Alap, Szerb Köztársaság Kulturális Minisztériuma, Tartományi Oktatási, Közigazgatási és Nemzeti Közösségi Titkárság, Tartományi Művelődési és Tájékoztatási Titkárság, Szabadka város, zentai önkormányzat.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..