home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Kedd, 2020. Március 31.
19:30
Zenta — Kamaszkorom viszontagságai
Színház
Zenta — Kamaszkorom viszontagságai

Helyszín és szervező: Zentai Magyar Kamaraszínház (Zenta, Fő tér 2.) 

A Zentai Magyar Kamaraszínház Diákszínjátszóinak bemutatója

A csapat ötletei alapján

Szereplők: Bata Trisztán, Csízik Boglárka, Fodor Kinga, Fuszkó Dóra, Gulyás Csenge, Gyetvai Balázs, Hegedűs Benjámin, Kecskés Rozi, Ormai Enna, Kovács Dorina, Kőrösi Violetta, Nagy Anikó, Szabó Róbert, Vajda Noémi

Rendezők: Dévai Zoltán és Papp Arnold

„A felnőtté váláshoz vezető úton talán a kamaszkor a legzűrzavarosabb időszak. A kamaszok keresik a helyüket a világban, próbálnak önállósodni, leválni a szülőkről, egyre öntudatosabbá válnak, egyre erőteljesebben formálódik az énképük, ugyanakkor sérülékenyek, tombolnak bennük a hormonok, küzdenek felfokozott igazságérzetükkel, és mindeközben megpróbálnak jófejnek látszani kortársaik körében, és menőnek az ellenkező neműek szemében. És mind eközben a szülők pedig folyton azzal nyúzzuk őket, hogy tanuljanak, ne hordjanak szakadt farmert, ne vegyenek túl rövid szoknyát, és egyáltalán: hogy merészelnek visszabeszélni, amikor eddig kis szófogadó, apa-anya cuki kiscicái voltak?!” (Papp Arnold)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..