home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Péntek, 2015. November 27.
18:00
Zenta — Ismeretterjesztő előadás
Előadás
Zenta — Ismeretterjesztő előadás


Életmód Egy Órában

A pióca és a méhek

Balogh Roland (Tápé) piócaterapeuta, méhész ismeretterjesztő előadása.

„Az előadásban kifejtem, hogyan kerültem a gyógyítás útjára, ki vagyok én, honnan jöttem, miért tartom fontosnak az ősi gyógymódok alkalmazását. Bemutatom miért különleges a piócaterápia, más terápiához képest, ismertetek közel nyolcvan területet ahol sikeresen alkalmazható mint gyógymód. Szeretnéd akár tíz-tizenöt évvel meghosszabbítani az életedet? Tudtad, hogy a méhméreg-terápia 89 százalékos arányban sikeres az ízületi gyulladások kezelésére? Kíváncsi vagy, hogy miért nemzeti kincs a magyar virágpor? Egyik kedves ismerősöd prosztata megbetegedésben szenved? Fennáll a trombózis, agyvérzés veszélye a családodban? Mindezen kérdésekre választ kaphatsz és még számos más információval lehetsz gazdagabb!” (Balogh Roland)

A program szervezője az „Éld az életed!” Egyesület

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..