home 2024. május 27., Hella napja
Online előfizetés
Kedd, 2023. Október 24.
18:00
Zenta — Földön látszik, égen jár
Könyvbemutató
Zenta — Földön látszik, égen jár

Földön látszik, égen jár
A nap, a hold és a csillagok
Vajdasági magyar néprajzi ismeretek gyerekeknek, szülőknek és pedagógusoknak 

című könyv bemutatója.

 2023. október 24-én, kedden, 18.00 órakor kerül sor a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet oszlopcsarnokában (Zenta, Posta u. 18.).

A népi hagyományt közösségi tapasztalattal, élményekkel, utánzással, azaz belenevelődéssel, illetve szóbeli közlések alapján lehet legegyszerűbben tanítani. Ennek szellemében a Földön látszik, égen jár – A nap, a hold és a csillagok című foglalkoztató füzetet a gyerekek mellett szülőknek, nagyszülőknek és pedagógusoknak is szánjuk, arra számítva, hogy ők a fenti módokon továbbítják ezt a tudást a gyerekek felé, hogy közösségben, feladatvégzés és beszélgetés során ismerjék meg a vajdasági népi hagyományokat, néprajzi értékeket.

A kiadványt bemutatják a szerzők, Raffai Judit és Resócki Vázsonyi Csilla, valamint Kanyó Ervin illusztrátor.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..