home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Péntek, 2017. Február 17.
19:00
Zenta — „Csak egy nap a világ” (Szalóki Ági koncertje)
Koncert
Zenta — „Csak egy nap a világ” (Szalóki Ági koncertje)


Közreműködik:
Szalóki Ági – ének; Bacsó Kristóf – szaxofon; Schreck Ferenc – harsona; ifj. Tóth István – gitár; Cseke Gábor – zongora; Kovács Zoltán – nagybőgő; Cseh Balázs – dob. Vendégművész: Korb Attila – kornett, ének.

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

A rendezvény támogatói: a Magyarság Háza, a Bethlen Gábor Alap és a Magyar Nemzeti Tanács.


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/1667333096899754

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..