home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2016. Október 20.
16:30
Zenta — A szabadság lángjai
Megemlékezés
Zenta — A szabadság lángjai


A Zentai Magyar Kamaraszínház alkalmi megemlékezése

Szereplők: Dévai Zoltán, Fülöp Tímea, Lőrinc Tímea, Nešić Máté, Papp Arnold, Rutonić Róbert, Verebes Judit, Virág György. Táncosok: Baji Endre, Gnädig Kornélia, Kocsis Dékány Anita, Kocsis Ferenc, Kovács Endre, Kovács Magdolna. Gyerekek: Listyevity Szebasztián, Szarka Kitti, Török Roland. Dramaturg: Oláh Tamás. Koreográfus: Baji Endre. Kosztümtervező: Rutonić Róbert. Rendező: Wischer Johann.

„Az erőszakra épített világ akkor hull véres darabokra, amikor a békét örökre biztosítottnak véli. Ennek a világnak nem több hatalomra, erősebb hadseregre, különb harci eszközökre, körmönfontabb diplomáciára van szüksége: ennek a világnak kis jóakarat...ra, jézusi erőkre van szüksége. Ezt a világot nem kívülről kell széppé tenni cicomás műveltséggel, technikai vívmányokkal: ezt a világot csak belülről lehet széppé tenni: az Isten szellemének, a lelkiségnek kiragyogtatásával.” (Ravasz László)


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/1676612709334375


 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..