home 2024. április 28., Valéria napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2023. Június 18.
14:00
Tóthfalu — elsőáldozók találkozója
Találkozó
Tóthfalu — elsőáldozók találkozója

A tavalyi évben néhány plébánia ELSŐÁLDOZÓJA, harmadikosa, találkozott Zentán a Kis Szent Teréz Plébánián egy vasárnap délutáni összejövetel erejéig.
A találkozó sikerén felbuzdulva, az idén is szeretnénk összejönni azokkal, akik első alkalommal járultak szentáldozáshoz az idei évben.
A találkozót idén Tóthfaluban rendezzük, június 18-án, vasárnap, délután 2 órától este 7 óráig. A találkozó magában foglal szentségimádást, a gyerekeknek játékot, tanúságtételt. Rossz idő esetén a sportcsarnokban rendezzük meg az összejövetelt.
A plébánosnak vagy hitoktatónak a segítségét abban kérjük, hogy amennyiben lehetséges, segítsen az idei elsőáldozók eljutásában Tóthfaluba június 18-ra.
Jelentkezni, a létszám miatt és a különböző foglalkozások végett, jó lenne június 9-ig, a zsunyi88@gmail.com vagy a 065/40-45-522 telefonszámon vagy Süge Katalinnál, a sugekatalin@gmail.com vagy a 063/8705364-es telefonszámon.

A részvétel ingyenes.

Szerény uzsonnával megvendégeljük a résztvevőket.
A találkozás reményében maradok tisztelettel,

Zsúnyi Tibor
szenttamási plébános

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..