home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. Szeptember 29.
17:00
Topolya — Vadlazac2 – Digitális korszak és olvasóvá nevelés – Workshop Csernik Attila kiállításában
Előadás
Topolya — Vadlazac2 – Digitális korszak és olvasóvá nevelés – Workshop Csernik Attila kiállításában

Múzeumpedagógusokat, óvópedagógusokat, tanítókat, szülőket, könyvtároskat várunk a Vadlazac2 programsorozatra, melyen szempontokat tanulhatunk a kortárs gyermekirodalmi művek befogadásához, pedagógiai gyakorlatmegújításához.

Második alkalommal dr. Gombos Péter tart előadást, foglalkozást a fiatalok olvasási szokásairól, olvasáshoz való viszonyáról, valamint Fülöp Hajnalka digitális andragógus, a Tudatos Digitális Szülő program alapítója értekezik és tart gyakorlatot A tablet, a könyvek és az alfák, avagy hogyan találkozik és barátkozik az alfa generáció az olvasással? címmel.

A belépő ingyenes, de regisztrációhoz között. A topmuz@gmail.com címen lehet jelentkezni.

A kisgyermekes érdeklődők hozhatják magukkal csemetéjüket is. Míg az előadások tartanak, a gyermekekkel külön szobában foglalkoznak.

Csernik Attila képzőművész AGART című retrospektív kiállításának gyermekirodalom-illusztrációs részében tartjuk a workshopokat.

Az Ifjúsági és Gyerekirodalmi Centrum (IGYIC) Vadlazac2 című programsorozata Topolya Község Múzeumával való együttműködésben.

 

Helyszín:

Topolya Község Múzeuma

24300 Topolya

Tito marsall 60.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..