home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. December 17.
08:00
Szenttamás — Karácsonyi vásár
Vásár
Szenttamás — Karácsonyi vásár


Ez az alkalom, mely az eladók és a látogatók számára teljesen ingyenes, kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy idejében és kedvező áron vásároljuk meg gyermekünknek, szüleinknek és nagyszüleinknek a karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett a szórakoztatás, a tájékoztatás, az oktatás és a hagyományápolás terén is aktív. Folyamatosan igyekszik összefogni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor ismét a hagyományos karácsonyi kézművesvásárra.

A 8-tól 16 óráig tartó rendezvényen kizárólag karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatóak és állíthatóak ki. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különféle anyagokból készült karácsonyfadíszek, az adventi koszorúk, valamint a csokoládé és mézeskalács télapók.

Mivel a férőhelyek száma nem korlátlan, az árusoknak kötelező előre asztalt foglalniuk, melyért — fontos hangsúlyozni — nem kell fizetniük. Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmail.com e-mail-címen vagy a 063/10-50-268-as telefonszámon kapható.

Paraczky László

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..