home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2021. Október 10.
19:00
Szabadka — Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Fesztivál
Szabadka — Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál

A programok 4 helyszínen: a szabadkai zsinagógában, a Zsidó Hitközség dísztermében, a Szabadkai Városi Múzeumban és a Népszínház Jadran színpadán zajlanak majd.

A programokra a belépés ingyenes, viszont a zsinagógában lévő koncertekre és a színházi előadásra jegyeket kell foglalni.

Az idei lesz a legtartalmasabb fesztivál, nyolc napon keresztül mindenki megtalálhatja a számára érdekes programot - mondta Kovács Róbert a Szabadkai Zsidó Hitközség koordinátora.

A fesztivál első és utolsó napja a szabadkai zsinagógában lesz, viszont az 1000 szabad férőhely helyett a járványhelyzetre való tekintettel 500 helyet tudnak biztosítani az érdeklődőknek - hangzott el az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón.

A koncertek élőben is követhetők lesznek a Szabadkai Zsidó Hitközség honlapján, a josu.rs címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..