home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Kedd, 2023. Április 18.
19:00
Szabadka — Zsinagóga — Szabadkai Tamburazenekar
Koncert
Szabadka — Zsinagóga — Szabadkai Tamburazenekar

A Szabadkai Tamburazenekart érte a megtiszteltetés, hogy megnyithassa a Zsinagóga idei koncerti időszakát. A Szabadkai Tamburazenekar immár 47. éve szórakoztatja a nagyérdeműt változatos koncertekkel.

Az április 18.án tartandó ünnepélyes szezonnyitóra színes zenei programmal és ismert nemzetközi fellépőkkel készülnek a rendezők.

A repertoárban szerepelnek napjaink legismertebb hazai zeneszerzőinek tamburaművei, továbbá hallhatóak lesznek komolyzenei, valamint közismert film betétdalok is.

A koncert vendége az ismert olasz tenor Mattia Zanatta, aki Olaszország mellett Szerbiában is ismert művész. A fellépők sorát gazdagítja a fiatal és tehetséges szabadkai hegedűművész Juhász Krisztián és Mario Bosnjak ütőshangszer művész.

A Marki Marijana karmester által vezetett Szabadkai Tamburazenekar mellett fellép a szabadkai Gyermektambura zenekar is, akik idén tavasszal a Pancsován rendezett nemzetközi tamburaversenyen 1. helyezést értek el. A gyermekzenekar karmestere Danijela Skenderovic.

Jegyek a Zsinagóga pénztáránál megvásárolhatók április 11-től. A főhajóba szóló jegyek ára 700 dinár, míg a karzatra szóló jegyek 500 dináros áron kaphatóak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..