home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Péntek, 2023. Február 10.
17:00
Szabadka — Teadélután a művésznőkkel
Előadás
Szabadka — Teadélután a művésznőkkel

Pénteken, február 10-én, 17 órától teadélutánt tartunk a művésznőkkel a Négy évszak: Új szerzemények c. kiállítás keretein belül.

Az elmúlt évben a Szerb Kulturális Minisztérium pályázata révén a Szabadkai Kortárs Galéria gyűjteményébe négy olyan művész alkotása került felvásárlásra, akiknek már volt önálló kiállításuk Galériánkban. Így lett az örökségünk:Marija Dragojlović Fekete tenger c. festménye, Gubik Korina Nocturno c. képe, Ivana Ivković Like There Is No Tommorow c. objektje és Újházi Adrienn Tat Tvam Asi (Ez vagy te) című videómunkája. Egyébként, Újházi Adrienn videómunkája Galériánk gyűjteményének hatvan éves fennállása alatt az első felvásárolt és muzealizált videómunka.

Az esten Marija Dragojlovićtyal, Gubik Korinával és Újházi Adriennel fogunk teázni és beszélgetni.

Az est házigazdája: Nela Tonković, a Kortárs Galéria kurátora.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..