home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Péntek, 2022. Szeptember 30.
18:00
Szabadka — Szeptember végén – mobillal nem csak szelfizni lehet Fotókiállítás a VM4K-ban
Előadás
Szabadka — Szeptember végén – mobillal nem csak szelfizni lehet Fotókiállítás a VM4K-ban

2022. szeptember 30-án 18 órai kezdettel kerül sor Radnai Fanni Abigél Szeptember végén – mobillal nem csak szelfizni lehet című fotókiállítására, amelyet Ótos Annabella fotográfus nyit meg a VM4K udvarán.

A kiállításon látható fényképek mobiltelefonnal készültek, témája pedig a természet, a táj és ami benne van. Radnai Fanni Abigél sajátos látásmódja adja képei varázsát. A képek egyik mondanivalója: nem kell feltétlenül messzire utazni ahhoz, hogy az ember csodálatos dolgokat lásson. Elég csak más szemmel nézni, és észrevenni a minket körülvevő világ szépségeit. A kiállítás képeit 13 és 15 éves kora között készítette.

A kiállításmegnyitót követően Kovács Pécskai Emese festőművész, az EcoKarma Egyesület társalapítója előadást tart a környezetvédelem képi ábrázolásáról, azok kapcsolatáról.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..