home 2024. május 22., Júlia napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Szeptember 07.
19:00
Szabadka — Petőfi Sándor Az apostol
Színház
Szabadka — Petőfi Sándor Az apostol

Ha csütörtök este, akkor VM4K! Színvonalas programokkal várjuk vissza Önöket idén ősszel is a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozata keretében. 2023. szeptember 7-én, 19.00 órától Petőfi Sándor önéletrajzi ihletésű elbeszélő költeményét, Az apostolt tekinthetik meg a 6SZÍN Színház előadásában, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház termében. Szilágyi Bálint két felvonásos színdarabja egyszerre kísérletező és autentikus, formabontó módon idézi meg Petőfi Szilveszterének történetét. Szamosi Zsófia, Szilágyi Ágota és Stork Natasa kiváló színésznők előadásában új értelmet nyer a Petőfi-szöveg; nézőként arra ösztönöz, hogy saját szemszögből közelítsük meg az eredeti művet.
Az előadás a vajdasági MOZDULJ! PETŐFI! rendezvénysorozat részeként kerül megrendezésre. Tartsanak velünk 2023. szeptember 7-én, csütörtök este 19.00 órától a Kosztolányi Dezső Színházban!

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..