home 2024. február 23., Alfréd napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. Október 03.
10:00
Szabadka — Nagycsaládos jótékonysági rendezvény
Rendezvény
Szabadka — Nagycsaládos jótékonysági rendezvényA Népkörrel, a hajdújárási és a topolyai nagycsaládos egyesületekkel közösen megszervezett vásár teljes bevételét a rászoruló családok megsegítésére fordítjuk.
 

A jótékonysági vásáron környékbeli termelők kínálják majd terményeiket és kézműves termékeit amelyek megvásárlásával az érdeklődők a nagycsaládos egyesületek tagságát segítik.

A Magyar Mozgalom kiemelten tiszteli és becsüli a gyermekes családokat de egyúttal fontosnak tartjuk a kisvállalkozóink és a termelőink helyzetének javítását is. Segítsük egymást, segítsünk magunkon! A rendezvényre várunk minden jószándékú polgártársunkat akik a vásárlással egészséges hazai házi termékeket vásárolva szolidaritásukat is kifejezhetik azokkal akiktől a közösségünk jövője a leginkább függ.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt szombaton a Népkörben.

A Magyar Mozgalom Ideiglenes Ügyvivő Testülete

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..