home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. Szeptember 29.
19:00
Szabadka — Myrtill és a Swinguistique évadnyitó koncertje a szabadkai zsinagógában – a VM4K szervezésében
Koncert
Szabadka — Myrtill és a Swinguistique évadnyitó koncertje a szabadkai zsinagógában – a VM4K szervezésében

A nyári szünetet követően 2022. szeptember 29-én (csütörtök) 19 órai kezdettel kerül sor a Myrtill és a Swinguistique koncertjére a VM4K szervezésében a szabadkai zsinagóga épületében.

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a Swinguistique. Az öt főből álló zenekar az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból állítja össze műsorát, francia, angol és magyar nyelvű dalokkal, Édith Piaf-sanzonok feldolgozásaival. A Myrtill és a Swinguistique formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni manouche swing feldolgozásban. 2013-ban jelent meg következő lemezük, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza. Harmadik albumukon az ikonikus Édith Piaf sanzonjaiból válogattak egy műsorra valót.
Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A megjelent negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz.

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött!

Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak hétköznaponként 9-17h között, továbbá a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen és a VM4K Facebook-oldalán üzenetben.
Előzőleg lefoglalt jegyeiket 2022. szeptember 26-tól 28-ig, hétköznapokon 9-17h között vehetik át a VM4K épületében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..