home 2024. április 29., Péter napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2024. Március 14.
19:00
Szabadka — Mentés másként – múlt és irodalom 
Előadás
Szabadka — Mentés másként – múlt és irodalom 

Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozat március 14-ei eseményén rendhagyó irodalomórára és kérdezz-felelekre várják a vendégeket. A Mentés másként – múlt és irodalom címmel minden korosztály számára összeállított esten az 1848/1849-es forradalom és szabadságharc témájáról tudhatnak meg többet és egyben tesztelhetik meglévő tudásukat! A műsort összeállította és vezeti Jovánovity Patyerek Réka kritikus, szerkesztő, magyartanár.

A programra 2024. március 14-én, csütörtökön 19.00 órakor kerül sor a Szekeres László Alapítvány székházának pincehelyiségében.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a szla.pr@szla.org.rs e-mail címen, vagy a Szekeres László Alapítvány Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..