home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Szombat, 2017. Április 01.
22:00
Szabadka — Love is the Message
Koncert
Szabadka — Love is the Message


A Love is the Message (LTM) bulik négy évvel ezelőtt indultak egy budapesti teraszon részben a Deephouse.hu egykori csapatával. Kezdetben a barátok és ismerőseik látogatták a zárt körű, délután kezdődő partikat, de a bulinak gyorsan híre ment a városban és egyre többen akartak bejutni. A sorozat végül kinőtte a teraszt, az öt DJ-ből (Marci, Pee, Nova, Ruszi, Attila) és egy házigazdából (Dimi) álló csapatot egyre több helyre, többek közt a Lánchíd melletti Pontoonra, vagy a Secret Roomba hívták el zenélni. Az LTM-es srácok elsősorban afro-amerikai típusú tánczenét, discót, house-t, afrót, funkot játszanak és nagyon várják, hogy a Klein House vendégeit is megtáncoltassák.


Az esemény Facebook-oldala:
https://www.facebook.com/events/270538740060282

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..