home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Szerda, 2020. Szeptember 09.
18:00
Szabadka — Kvartitura 2020 - Énekes Műhelymunka
Koncert
Szabadka — Kvartitura 2020 - Énekes Műhelymunka

Ozsvár Lilien tart énekes műhelymunkát a Tesla telepi domb melletti játszótéren, a Nirvanánál. Csak a hangjukat hozzák magukkal, csatlakozzanak hozzánk!

Ozsvár Lilien 2000. szeptember 28-án született Szabadkán. A szabadkai Zeneiskolában érettségizett 2019-ben, jazzének szakon. Három alkalommal ért el első helyezést a topolyai Zenei Napok fesztiválon. Jelenleg a belgrádi Művészeti Akadémián tanul jazzéneket. A poprock zenét játszó The Spark nevű együttes tagja. A Iuventus Ventus egyesület és a Kerülj Be ifjúsági közösségi tér önkéntese. Kerülj Be Ifjúsági Közösségi Tér

Köszönettel tartozunk azoknak a szabadkai cégeknek, amelyek támogatták a projektet: Smart Agency Serbia Dielle Design & Print Studio Infostud Sito Štampa Idea Print Studio Subotica Studio Present, Pro-Bag, Reklamni materijal od Scenso DOO - U službi Vašeg brenda

Kérjük, vegyék figyelembe a COVID-19 járványhelyzetre vonatkozó biztonsági előirásokat.

2020. szeptemberében izgalmas kulturális események érkeznek a térségünkbe!
A Kvartitura 2020 egy kulturális programsorozat, amely a város kortárs kulturális életét, valamint az egyesületek és magánszemélyek szövetségeként újonnan létrejött szabadkai Kortárs Kulturális és Művészeti Központot (Centar za savremenu kulturu i umetnost) népszerűsíti. Az eseménysor szervezője a Klara i Rosa nevű civil szervezet, támogatója a Trag Alapítvány.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..