home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. Október 13.
19:00
Szabadka — Kozma Orsi Quartet koncert a szabadkai zsinagógában - a VM4K szervezésében
Koncert
Szabadka — Kozma Orsi Quartet koncert a szabadkai zsinagógában - a VM4K szervezésében

Újabb koncerttel várja Önöket a VM4K 2022. október 13-án, 19 órakor a szabadkai zsinagóga épületében. Vendégünk ezúttal a magyarországi és külföldi jazz élet meghatározó alakja, a Kozma Orsi Quartet lesz. A sokoldalú színész-énekesnőt, Kozma Orsit zenei virtuózok kísérik a színpadon.
A 2008 óta tevékenykedő négytagú formáció számos szakmai elismerésben részesült, első – és egyben Fonogram-díjra jelölt – stúdióalbumuk még Japánban is kiadásra került. Swing estjükön saját angol és magyar nyelvű dalszerzeményeket, illetve közismert jazz slágerek és magyar dalok átdolgozásait hallhatjuk.

A zenekar tagjai:
Kozma Orsi – ének
Cseke Gábor – zongora
Hárs Viktor – basszusgitár, bőgő
Pusztai Csaba – dobok

Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak hétköznaponként 9-17h között, továbbá a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen és a VM4K Facebook-oldalán üzenetben.

Előzőleg lefoglalt jegyeiket 2022. október 10-től 12-ig, 9-17h között vehetik át a VM4K épületében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..