home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Péntek, 2020. Október 23.
19:00
Szabadka — Kiállni Sosem ART
Kiállítás
Szabadka — Kiállni Sosem ART

Helyszín: Szabadka, Corvin Mátyás 9

Szervező: VIFÓ ART

A Vajdasági Ifjúsági Fórum, immáron ötödik alkalommal szervezi meg rendezvénysorozatát, a Kiállni Sosem ART-ot. 
A rendezvény 2018-ban indult abból a célból, hogy teret nyújtsunk a vajdasági fiataloknak, illetve, hogy hangot adjunk a művészetnek, mint értéknek, s az alkotási folyamat fontosságának. Sokak számára nincs mód, hogy megmutassák a tehetségüket. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget adjunk a vajdasági művészeknek, hogy alkotásaik napvilágot lássanak, az egy hétig tartó kiállítás keretein belül, illetve hogy szakmai kapcsolatokat építhessenek ki. 
A programon belül kortárstalálkozókat, kerekasztal beszélgetéseket is szervezünk, ahol a fiatal művészek már befutott alkotókkal, mint mentorokkal találkozhatnak és ismerkedhetnek meg.
Az idei ART-on hét tehetséges vajdasági magyar fiatal műveit tekinthetjük meg, emellett négy régi kiállítónk munkásságával is találkozhatunk ismét. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..