home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Péntek, 2016. Március 11.
20:00
Szabadka — Kiállítás és könyvbemutató
Könyvbemutató
Szabadka — Kiállítás és könyvbemutató


KIÁLLÍTÁS ÉS KÖNYBEMUTATÓ

Oláh Dórival
Borbély Éva és Sirbik Attila beszélget


AFTER
vegetáriánus rakétazene: hendrigz & Super 8mm-es vetítés eredeti technikával!
Mozigépész: Sziszi

 

Mit csinálsz ha minden irányból olyan impulzusok érnek, amelyekkel mostmár aztán tényleg ideje lenne foglalkoznod? Miféle impulzusok, mi az, hogy foglalkozni kellene bármiféle hatásokkal is? Mivan? De. Adott egy állandó kényszer, hogy kibeszéld. Magadból. A „hétköznapjaidat”. Van, aki akár kula katalógust készít (The Shit Catalog), mert mindenben meglátja a „szépet”. Mit lát meg? Valami szépet, mint Stark a Kulo Cityben, a saját kulójába, Dóri bár má...st gyűjt, a gyűjtőszenvedély közös, érzelmi katalógus itt is van, naplószerű utazás dögivel, road-movie a javából. Meg kaland. Hogy naplót te is írsz? Ez biztosan valami egészen más lesz, itt a szöveg a kép része, irányjelző, mankó, ebben az őrült vizuális naplóban, ami egy szerbiai magyar lány útját követi fesztiválról fesztiválra, az otthon biztonságából külföldre, suli, szerelem, elhivatottság, nyár, törött láb és mindenek felett 100 % őszinteség. Ne hagyd ki, hátha még te magad is szembejössz a Rakétaiskolában. Ne legyél darált hús! Like vagy nem like, rajtad áll.

Oláh Dóri 23 (24)
Kanizsa. Szeged. Eger. Pest. Tervezőgrafikus diploma.

Egy év, két füzet, sokszáz kilométer.
Ingaélet-firka; helyek, arcok, történetek.
Jobbkézzel, balkézzel.
Vonat, kutya, kávé, legények, barátok, ló.

/////az esten a könyv promóciós áron megvásárolható!/////

Kattints az alábbi képre, és látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is:

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..