home 2024. május 26., Fülöp napja
Online előfizetés
Szombat, 2024. Február 24.
11:00
Szabadka — Játék a babaházban — A Raichle-palota építésének 120. évfordulója
Rendezvény
Szabadka — Játék a babaházban — A Raichle-palota építésének 120. évfordulója

A Raichle-palota építésének 120. évfordulója alkalmából a Szabadkai Kortárs Galéria idén minden hónapban ehhez az évfordulóhoz kapcsolódó programokat tart.

 Januárban magyar nyelven is bemutattuk képeskönyvünket, mely a Ha a palota mesélni tudna címet viseli.

 2024. február 24-én, szombaton délelőtt 11:00 és 13:00 óra között várjuk az érdeklődőket a Szabadkai Kortárs Galériába, a Játék a babaházban elnevezésű programunkra, felfedezni a Raichle-palotát Raichle Ilma és Nóra társaságában. Ebben a két órában a gyerekek és kísérőik bejárják a palotát Raichle Ilma tájékoztató füzetének segítségével, olyan nyomokat keresve, melyeket végül egy puzzle darabjaiként állíthatnak össze.

A segédanyag azokról a szobákról tartalmaz majd információkat, ahol Raichle Ferencnek, a palota építészének és alkotójának családja lakott. A kirakó képe a Ha a palota mesélni tudna c. képeskönyv egyik illusztrációja lesz. A képeskönyv szövegét Takarics Róbert írta, Larisa Ivanković pedig illusztrálta és a játék utasításait tartalmazó segédanyagot tervezte.

Várjuk az érdeklődőket egy hatalmas játékra a “babaházban”, a mi gyönyörű Raichle-palotánkban. :) 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..