home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. Április 09.
09:00
Szabadka — Gyűjtők nemzetközi találkozója
Kiállítás
Szabadka — Gyűjtők nemzetközi találkozója

Az előzetes jelentkezések alapján mintegy száz kiállító és háromszáz látogató várható elsősorban Vajdaságból, illetve Szerbiából, Magyarországról, Horvátországból, Ausztriából, Szlovákiából, Romániából és Ukrajnából.

Az ország egyik legnagyobb ilyen jellegű, immár hagyományos rendezvényén a régi pénzek, képes levelezőlapok, könyvek, bélyegek, jelvények, órák, kitüntetések, fegyverek, festmények, ékszerek és számos egyéb műtárgy gyűjtői, kedvelői találkoznak. A látványos rendezvényen mindenki árusíthat, vásárolhat, csereberélhet, vagy csupán mint látogató gyönyörködhet az eladásra szánt régi tárgyak gazdag kínálatában.

A 100 dináros belépőjegy egyúttal egy színes alkalmi képeslap, mely a szigetvári csata, I. Szulejmán és Zrínyi Miklós halálának 450. évfordulója alkalmából csupán négyszáz számozott példányban készült, bemutatva a csatában részt vevő uralkodók korabeli pénzeit.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..