home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Szombat, 2022. Július 16.
17:00
Szabadka — GYERMEKSZEMMEL: A SZABADKAI KORTÁRS GALÉRIA GYŰJTEMÉNYE
Kiállítás
Szabadka — GYERMEKSZEMMEL: A SZABADKAI KORTÁRS GALÉRIA GYŰJTEMÉNYE

A Szabadkai Kortárs Galéria 60 éves jubileumát a gyűjteményéből rendezett kiállítással ünnepelte, amely egyben közvetlen inspirációt jelentett legfiatalabb közönségünk számára, akiknek az alkotás által lehetőségük nyílt arra, hogy kifejezzék sajátos szemléletüket.

Közönségünk fontos részét alkotják a gyermekek, sokan közülük életük későbbi szakaszában is hűséges látogatóink maradnak, és nagy számban vannak azok is, akik első művészi lépéseiket galériánkban teszik meg.

Mentoraik elkötelezettségének köszönhetően ez a kiállítás a gyermekek szemszögéből készült, ami érdekes rálátást ad korunk alkotóinak művészetére.

A kiállítás megnyitójára július 16-án, szombaton 17 órakor kerül sor.

A kiállítás kurátora Vidaković Jasmina, a Szabadkai Kortárs Galéria vezető kurátora és múzeumpedagógusa.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..