home 2024. július 13., Jenő napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. November 24.
19:00
Szabadka — Erdély újranemesítői – Arisztokraták honfoglalása
Könyvbemutató
Szabadka — Erdély újranemesítői – Arisztokraták honfoglalása

Újabb könyvbemutatóra várják az érdeklődőket a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozatának november 24-ei alkalmával, mely során Csinta Samu erdélyi újságíró és szerző lesz a vendég.

A szerző két nagysikerű kötete, az Erdély újranemesítői, illetve az Arisztokraták honfoglalása kerülnek bemutatásra, melyek tíz erdélyi főnemesi család sorsát követik nyomon a román kommunizmus utáni időszakban. Csinta Samuval Agárdi Gábor főszerkesztő beszélget az erdélyi arisztokrácia történetéről, eloszlatva a kizsákmányoló erdélyi nemesekről szóló téveszméket.
Csinta Samu Sepsiszentgyörgyön született 1960-ban, az 1989-es rendszerváltás óta újságíróként tevékenykedik. Az Arisztokraták honfoglalása a 2014-ben megjelent, az erdélyi arisztokrácia újrakezdett történetéről szóló első kötetének folytatása.
Sok szeretettel várják Önöket 2022. november 24-én, csütörtök este 19.00 órakor a VM4K Klubhelyiségében.

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..