home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2023. Április 13.
19:00
Szabadka — Egy barátság margójára – Petőfiről és Jókairól mai szemmel
Rendezvény
Szabadka — Egy barátság margójára – Petőfiről és Jókairól mai szemmel

A Petőfi 200 emlékév és a magyar költészet napja alkalmából különleges eseményre várják az érdeklődőket 2023. április 13-án, csütörtök este 19.00 órától a VM4K Klubhelyiségébe. A Csütörtök esték elnevezésű programsorozat ezen alkalmának vendége Dr. Szilágyi Márton irodalomtörténész, az ELTE XVIII–XIX. századi Magyar Irodalomtörténeti Tanszékének tanszékvezető tanára lesz, aki A magyar romantika ikercsillagai - Petőfi Sándor és Jókai Mór című kötete kapcsán tart ismeretterjesztő szakmai előadást Petőfi és Jókai életművéről. A vajdasági MOZDULJ! PETŐFI! programsorozat részeként megrendezésre kerülő eseményen bővebben hallhatnak a Petőfi-kutatás jövőjéről, valamint Petőfi és a keresztény hit kapcsolatáról.

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..