home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2020. Október 01.
18:00
Szabadka — Dokumentum-rövidfilm vetítés a Srbija - smajli projekt keretében
Film
Szabadka — Dokumentum-rövidfilm vetítés a Srbija - smajli projekt keretében

Helyszín: Szabadegyetem (Szabadka, Jovan Nenad cár tér 15.) 

A Szabadegyetem Filmklubjának vetítőtermében (első bejárat, földszint) dokumentum-rövidfilmet veítenek a Srbija – smajli projekt keretében, amit a Szerb Köztársaság Kormányának Munka-, Foglalkoztatás-, Harcos- és Szociálisügyi Minisztériuma finanszíroz.
A projektum célja a fogyatékkal élő személyek helyzetének javítása, megfelelő tájékoztatás és a negatív helyzetek megelőzése révén, a film pedig a közintézmények akadálymentességét veszi célba. A vetítés előtt Jasmina Stevanović, a Társadalmi tevékenységek Titkárságának titkára, Ilija Đukanović, a városi tanács egészségügyi és szociális kérdésekkel megbízott tagja és Dane Omčikus, a film szerzője szól a közönséghez.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..