Csütörtök, 2021. Október 21.
19:00
Szabadka — Csütörtök esték
Előadás
Szabadka — Csütörtök esték

Nemzeti emléknapunk közeledtével 2021. október 21-én 19 órai kezdettel Csütörtök esték elnevezésű rendezvénysorozat keretében Dr. Földváryné Kiss Réka a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke, az MTA Néprajztudományi Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa, a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kar – Egyháztörténeti Tanszék tanszékvezető docense lesz vendégünk, aki 65 –’56 A magyar forradalom és szabadságharc nyitott kérdései címmel tart előadást a VM4K Klubhelyiségében.

A hatályos járványügyi szabályozás értelmében a részvétel korlátozott.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehet.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..