home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. December 08.
19:00
Szabadka — BLUE koncert
Koncert
Szabadka — BLUE koncert

Újabb koncertre várják az érdeklődőket 2022. december 8-án, 19.00 órakor a Kosztolányi Dezső Színházba. A VM4K Csütörtök esték programsorozatának keretén belül ezúttal a Blue zenekar és vendégük, Mirko Tomić gitárművész zenélnek majd.

A bluest és rokon műfajokat játszó együttes immár majdnem másfél évtizede zenél együtt, pályafutások során számos blues és jazz zenei fesztiválon léptek fel országszerte.

A közismert blues slágerek feldolgozásain kívül saját, angol nyelvű dalszerzeményekkel is színesítik zenei repertoárjukat. A zenekar tagjaihoz hasonlóan, vendégük, Mirko Tomić is nagy népszerűségnek örvend a hazai könnyűzene kedvelők körében. Tartsanak a VM4K-val ezen a fergeteges zenés esten!

Fellépők:
Mario Borenović – dobok/vokál (Blue Band)
Szűcs Dávid – nagybőgő/basszusgitár/vokál (Blue Band)
Zoran Dukić – gitár/lap steel/ének (Blue Band)
Mirko Tomić – gitár

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..