home 2024. június 24., Iván napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. December 15.
19:00
Szabadka — Aaron Blumm: Ki ölte meg a Török Zolit? (könyvbemutató)
Könyvbemutató
Szabadka — Aaron Blumm: Ki ölte meg a Török Zolit? (könyvbemutató)

Török Zoli visszatér! Megérkezett Aaron Blumm (Virág Gábor) nagysikerű könyvének folytatása Ki ölte meg a Török Zolit? címmel. A szerző legújabb kötetének bemutatójára 2022. december 15-én, este 19.00 órakor kerül sor a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozatának keretén belül. A VM4K klubhelyiségébe látogatók könyvbemutatóval egybekötött képkiállításon vehetnek részt, melyen Maurits Ferenc képzőművész illusztrációit tekinthetik meg. A könyvbemutatót követően Bicskei Gabriella prózaíró, a kötet szerkesztője beszélget a szerzővel.

Virág Gábor, írói álnevén Aaron Blumm, vajdasági magyar író, szerkesztő. Negyedik kisregényével, a Ki ölte meg a Török Zolit? című kötetével újabb kalandos utazásra hívja olvasóit. Tartsanak velünk és nyerjenek betekintést Török Zoli izgalmakkal és misztikummal teli világába!

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött. Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail-címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..