home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Csütörtök, 2022. November 17.
19:00
Szabadka — A magyar történelmi film lehetőségei
Előadás
Szabadka — A magyar történelmi film lehetőségei

Filmkedvelők, figyelem! Csütörtök esték rendezvénysorozat november 17-ei alkalmával egy roppant izgalmas estére várják Önöket, melyen Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember, producer lesz a vendég.

A beszélgetésen a magyar történelmi film adta lehetőségeket boncolgatják, de szó lesz a készülő Aranybulla című történelmi sorozatról, és a magyar nemzeti múltat bemutató filmek iránti hatalmas érdeklődésről is. A közelgő Petőfi bicentenáriumot illetően a Most vagy soha! című, az 1848-as forradalom eseményeit bemutató kalandfilmről kérdezzük vendégünket. Az Aranybulla és a Most vagy soha! producerével Orosz Ildikó úsjágíró-riporter és Agyánszki Máté történész beszélgetnek. Szeretettel várnak minden érdeklődőt 2022. november 17-én, csütörtök este 19.00 órakor a VM4K Klubhelyiségében.

A belépés ingyenes, de helyfoglaláshoz kötött.

Regisztrálni a 024/672-110-es telefonszámon, a vm4k@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán üzenetben lehetséges.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..