home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
Hétfő, 2022. Július 25.
08:30
Szabadka — A dimenziók új világa informatikai tábor
Tábor
Szabadka — A dimenziók új világa informatikai tábor

2022. július 25–29-ig minden délelőtt 08.30 és 10.30, valamint 11.00 és 13.00 között A dimenziók új világa elnevezésű informatikai tábor kerül megszervezésre a VM4K-ban!

Az öt napon át tartó tábor alatt a 8–11 éves táborozók három IT témakör sajátosságaival ismerkedhetnek meg, melyek a modellezés, programozás és a nyomtatás tudománykörét alkotják. A folyamat első állomása az ötlet gondolati megalkotása, majd annak digitális, vizuális megvalósítása, megtervezése. A tervezést követően kódolás segítségével alakíthatják a vizuális elemeket, majd a 3D nyomtatás megismerésével fizikai dimenziót adnak az ötletüknek, azaz kinyomtatják.



 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..