home 2024. július 14., Örs napja
Online előfizetés
Kedd, 2014. December 23.
18:00
Szabadka: 110 éves Raichle-palota
Rendezvény
Szabadka: 110 éves Raichle-palota


Az ünneplés 18 órakor teadélutánnal kezdődik Raichle úr társaságában, akit Csernik Árpád, a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának színművésze személyesít meg; 19 órától pedig az Ethnokor együttes koncertjét élvezheti a Tisztelt Közönség.

A születésnapi ünnepségünkhöz a legifjabbak is csatlakoztak, akiknek munkáit – a Raichle-palota ornamentikája ihlette alkotásaikat – mini-kiállításunkon tekinthetik meg. A kis művészek pedagógus-mentorai a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola elsőseit vezető Emilija Grubanov Martinek, és a Maštalica óvodásainak munkáját irányító Gyurcsik Katalin voltak.
Szeretettel várjuk!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..