home 2024. április 15., Anasztázia napja
Online előfizetés
Hétfő, 2013. Június 24.
--:--
Sporttáborok a Kátai-tanyán
Találkozó
Sporttáborok a Kátai-tanyán

A tábor időpontjai:
1. TOP SPORT NORMAL 1: 2013. június 24. — június 29.
2. TOP SPORT EXTRA 1: 2013. június 24. — július 2.
3. TOP SPORT NORMAL 2: 2013. július 22. — július 27.
4. TOP SPORT EXTRA 2: 2013. július 22. — július 30.
Minden jelentkező ajándékba kapja a tábor pólóját, választhat magának egy Nike kosárlabdát vagy egy Nike focilabdát, éremben részesül és egyéb plusz ajándékok (TOP SPORT EXTRA) is esedékesek. Azok a jelentkezők, akik nem a TOP SPORT EXTRA táborba jelentkeznek, hanem a TOP SPORT NORMAL táborba, szintén ugyanezekben az ajándékokban részesülnek a labda kivételével.
TOP SPORT NORMAL
Olyan okleveles edzőktől tanulhattok, akik már bizonyítottak külföldi bajnokságokon játékosként, illetve edzőként egyaránt. A táborban három sportág közül választhattok: kosárlabda, labdarúgás és röplabda. A napi egy labdás edzés nem lesz megterhelő, mivel sok csapat- és egyéni ügyességi játék is vár rátok. Teljesen kezdő és aktív játékosokat is várunk, ugyanis tudás alapján csoportokban folyik majd a foglalkozás.
TOP SPORT EXTRA
Ha alaposabban szeretnél foglalkozni kosárlabdával, illetve labdarúgással, akkor jelentkezz a TOP SPORT EXTRA táborba! Az edzések, illetve a program a jelentkezők korához és tudásához alkalmazkodik. Ebben a periódusban, amikor a játékosok klubjaikban pihenőt kapnak, a tábor kitűnő lehetőséget nyújt a technikai tudás és a taktikai felkészültség fejlesztésére. A jelentkezők naponta két labdás, valamint még egy plusz edzésen vesznek részt, ami lehet erőnléti, koordinációfejlesztő, illetve dobó edzés.
Az edzéseken kívül több sport- és egészségügyi előadásra is sor kerül, ezeken is sok szórakozásra és versenyre van lehetőség. A fiatal játékosokkal tapasztalt edzők foglalkoznak, akik már évek óta utánpótlás-játékosokkal dolgoznak klubszinten, illetve a szerb utánpótlás-válogatottak edzői keretének a tagjai. Alkalmatok nyílhat testközelből megismerni első ligás kosárlabdázókat, labdarúgókat, akik Szerbiából, illetve külföldről érkeznek, s bemutató jelleggel részt vesznek az edzéseken, valamint beszámolnak tapasztalataikról, arról, mi a siker kulcsa, hogyan tud valaki hosszú ideig jó sportoló maradni.
TOP SPORT EXTRA és TOP SPORT NORMAL
Mindkét tábor idején csapatokat alkotva összemérhetitek a tudásotokat labdarúgótornán, kosárlabdatornán és röplabdatornán is.
Az edzések mellett mindennap csapat- és egyéni ügyességi versenyekben mérkőzhettek meg. Minden edzés és játék végén pontszámokat kaptok, így a tábor végén értékes ajándékokkal díjazzuk a legtöbb pontszámot összegyűjtő jelentkezőket, az edzéseken legjobban teljesítő játékosokat, az egyéni versenyek győzteseit. A legjobb sportoló fiút és lányt a tábor nagy serlegével díjazzuk.
Mindezeken kívül még diplomás szakemberek aktuális sport- és egészségügyi előadásain is részt vehettek.
Választhattok különféle foglalkozások, valamint egyéb sportolási lehetőségek között (asztalitenisz, step–aerobic, pikádó, lovaglás, szamaragolás, úszás stb.). A tábor közepén karaoke est lesz, az utolsó napon pedig a tábor helyszínén diszkóban lazíthattok. Tudásotokat is összemérhetitek kétféle (sport és általános műveltségi) kvízben.
A napi 4 étkezéskor desszert is választható kívánság szerint.
A tábor helyszíne a kishegyesi Kátai-tanya, amely egy kis oázis a telecskai dombvidék szívében, másfél kilométerre a falu központjától. A jelentkezők választhatnak 2, 4, 6, illetve 8 ágyas modern szobák közül, melyekhez fürdőszoba is tartozik. A helyszínnel kapcsolatos információk és fotók (nézd meg a fotókat a TOP SPORT menü pont galéria almenüjében) a www.katai.rs címen találhatók.
A TOP SPORT NORMAL sporttáborba a 10 és 16 év közötti korosztályt várjuk. Információkkal 064/334-09-25-ös telefonszámon, illetve a harkai2@hotmail.com címen szolgálunk. A jelentkezők létszáma korlátozott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..