home 2023. december 11., Árpád napja
Online előfizetés
Szerda, 2014. December 17.
20:00
Press Szó – új szín a vajdasági magyar médiában
Rendezvény
Press Szó – új szín a vajdasági magyar médiában


A Zen kávézó Nyitott fórumának szervezői december 17-én, szerdán, 20 órától újabb vitaestre invitálják a közélet problémáira érzékeny közönséget. Az est folyamán ezúttal is olyan kérdésekről lesz szó, amelyek alapvetően befolyásolják közösségünk szellemi, kulturális előrelépését.

Az áprilisban alapított Press Szó internetes magazin 6 éve tartó tehetségkutató munka gyümölcseként jött létre, új utakat nyitva a vajdasági magyar média számára. A fiatal szerkesztőség előtérbe helyezte a szerzői kreativitást és az írások kidolgozottságát, tematikailag pedig a civil társadalom számára fontos kérdésekre, a fiatal tehetségekre és az elvándorlókkal való kapcsolattartásra fókuszál.   

A Zen beszélgetéssorozatának újabb estjén a Press Szó alulról építkező kezdeményezésének bemutatásán túl alkalmat biztosít a vajdasági magyar újságírás általános helyzetének és lehetséges fejlődési irányainak megvitatására.

Az est vendégei: Laskovity Ervin, Csillik Blanka és Kiss Anita, a Press Szó munkatársai. A beszélgetést Tőke János újságíró moderálja.

Az estet Szögi Csaba és Gere Szabolcs közös gitár-, illetve hegedűjátéka zárja.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..