Szombat, 2015. Március 14.
--:--
Pi-napot szervez a tanítóképző
Rendezvény
Pi-napot szervez a tanítóképző


A piről mindenki hallott az iskolában, egy olyan valós számról van szó, amelynek két tizedesre kerekített értéke 3,14, így március 14-ét világszerte e számnak szentelik.

A pi-napon a gyakorló iskolák, a Széchenyi István Általános Iskola és a Majsai Úti Általános Iskola tanulói vesznek részt, akiket érdekes program vár.

Ebben az évben az ismétlődő program kiegészült egy továbbképzéssel, melynek részvevői főként gyakorló tanítók, illetve általános iskolában tanító matematikatanárok is hallhatnak hasznos és alkalmazható információkat. Az előadók között szegedi vendégek is lesznek a Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézetéből, illetve a Juhász Gyula Tanárképző Főiskoláról. A képzésen, amint a címéből is láthatjuk, a játék, illetve az információs kommunikációs technológiák matematika tantárgyon belüli hasznos alkalmazásáról lesz szó.

A képzésre még 5 szabad hely van.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..