home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Kedd, 2023. Január 17.
16:00
Palics — Lendületben - önismereti műhely
Műhely, foglalkozás
Palics — Lendületben - önismereti műhely

„Új év, új lehetőségek – tartja a mondás, s a legtöbben valóban egy kicsit lendületesebben fognak hozzá az új évben a teendőikhez. Az idő múlásával azonban ez a lendület kezd alábbhagyni, talán a súlypontok, a fókusz is átkerül máshova.
Arra hívlak, hogy együtt nézzünk ennek az okaira rá. Vajon mi az, amitől a lendületünk gellert kap? Mi történt korábban, amitől egyszer csak lelassultak, vagy megálltak az a körülöttünk és bennünk zajló események? Rendhagyó évértékelő és évtervező lesz az önismereti műhely központi témája. Számba vesszük azokat az erőforrásokat, amelyeket a tavalyi évből áthoztunk, és felkutatjuk azokat, amelyekről elfeledkeztünk, de szükségünk lehet rá. Mindezeket az idei évünk terveihez illesztjük. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy egy valóban lendületes évünk legyen.”

Időpont: 2023. január 17. 16-20 óra között

Helyszín: Magyar Művelődési Központ, Palics, Bohinji u 11.

Jelentkezés a dencst@gmail.com e-mail címen vagy a 0638396682-es telefonszámon. A résztvevők száma korlátozott (max. 10 fő), a részvételi lehetőség jelentkezési sorrendben történik.

Műhelyvezető: Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, meseterapeuta.

Részvételi díj: 2000 Din.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..