home 2024. május 17., Paszkál napja
Online előfizetés
Szombat, 2016. Május 07.
--:--
Nagykikinda — Biblia-nap
Előadás
Nagykikinda — Biblia-nap


A Keresztény Értelmiségi Kör (KÉK) vendégelőadója dr. Martos Levente Balázs atya, a Győri Hittudományi Főiskola főtitkára, a Vatikáni Pápai Biblikus Bizottság tagja.

A program három részből áll. A délelőtti két előadás címe: Pál megtérése és Isten irgalma, illetve Isten irgalmassága és az üdvtörténelem (Róm 9—11).

A közös ebéd utáni záró előadást Aki szereti embertársát, teljesítette a törvényt (Róm 12—14) címmel tartja meg a vendégelőadó.

A nap közös szentmisével zárul.

Az egész napos Biblia-napra május 3-áig a KÉK helyi csoportjainak koordinátorainál, Dömösi Máriánál, Nagykikindán a 0230/428-458-as telefonszámon és a KÉK szabadkai irodájában, a 024/552-539-es telefonszámon vagy e-mailben (kek@tippnet.rs) lehet jelentkezni. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..