home 2024. április 21., Konrád napja
Online előfizetés
Szerda, 2015. Augusztus 26.
--:--
Nagybecskerek — Sörnapok
Rendezvény
Nagybecskerek — Sörnapok


A látogatók figyelemmel kísérhetik az esztrádművészek fellépését, megismerkedhetnek a hazai és a külföldi sörgyárak kínálatával, és megkóstolhatják a gasztronómiai finomságokat.

A művelődési intézmények is vonzó programokat terveznek: a Városi Múzeumban Miroslav Antić neves költő tiszteletére dokumentum- és emléktárgy-kiállítás nyílik, megrendezik az amatőr művelődési egyesületek látványos folklórfesztiválját, a gyermekek foglalkozásokon, utcai előadásokon vehetnek részt, a nagybecskereki sportolók és egyesületek pedig sportnépszerűsítő bemutatókat tartanak.

A sörnapok kísérő rendezvényeként az idén is megtartják az INOCOOP-ot, a vállalkozók és újítók vásárát augusztus 27-e és 29-e között. A régi sportcsarnokban felállított pultokon hazai és külföldi vállalkozók mutatkoznak be. 

Molnár Aranka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..