home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Szombat, 2015. December 19.
10:00
Muzslyai karácsony — a jótékonykodás jegyében
Ünnepség
Muzslyai karácsony — a jótékonykodás jegyében

 
Helyszín: az Emmausz Fiúkollégium tornaterme és a Mária Neve templom udvara

A vásár teljes bevételét a rászoruló, szegény és beteg sorsú gyerekek és családok megsegítésére fordítják.
 
A rendezvény megálmodói a segíteni vágyó polgárokat — a helybeli Amatőr Szakácsok és Hagyományápolók Egyesületének köszönhetően — finom bablevessel, halászlével, sülthallal és lángossal, a Szent Márton Borkedvelők Egyesületének jóvoltából pedig forralt borral várják. Ezenkívül kapható, illetve vásárolható lesz még tea, kávé, sós és édes sütemény is.

A gazdag kirakódóvásáron bemutatkozik a Nők Klubja, a VMSZ Női Fóruma, a Muzslyai Amatőr Képzőművészeti Klub, néhány önálló kiállító és még sokan mások.

A szervezők tarka művelődési műsorral is készülnek, melyben  a többi közt fellépnek a Muzslai Petőfi Sándor MME mazsorettcsoportja, a Kisbanda citerazenekar, a Tiszavirág néptánccsoport, a vegyes kórus és a felnőtt citerazenekar, a Don Bosco gyermekkórus, a Hófehérke Óvoda növendékei, a Szervó Mihály Általános Iskola tanulói, a plébánia betlehemezői, az Emmausz Fiúkollégium középiskolásai, Lázár Dékány Dávid szavaló, valamint Tasi Szabina, Páger Szendi, Mezei Szimóna és Muhi Dániel énekesek.

A jótékonysági vásár a 17 órai szentmisével fejeződik.  (B. T.) 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..