home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Péntek, 2020. Szeptember 25.
19:00
Mórahalom — A Branka Trióról…
Koncert
Mórahalom — A Branka Trióról…

Helyszín: Kolo Szerb Kulturális Központ, 6782 Mórahalom, Röszkei út 44.

Bábits Branka, a Junior Prima díjas énekesnő 2018-ban alapította meg saját Trió formációját legújabb zenei ötletei megvalósításához.

Branka magyar-szerb származású zenész, egy vibráló, színes személyiség és énekes. A színpadon hatalmas szenvedéllyel és erővel énekel, ugyanakkor képes lágy, finom hangokra is. Az énekesnő édesapja szerb, édesanyja magyar, így ennek a hagyománynak az ölelésében nőtt fel, a későbbiekben pedig ez a kettőség nem csak a mindennapjait és életét, hanem egész zenei világát is áthatotta. Új triója ezekből a tradíciókból, a szerb és magyar népzenéből merítkezik.

Zenésztársai, Wertetics Szlobodán harmonikás és Czirják Csaba jazz-gitáros, akikkel külön-külön már évek óta zenél.

Rendezvényeinkre a belépés ingyenes!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..