home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Vasárnap, 2020. Március 08.
18:00
Magyarkanizsa — X. Fonó Klub: Tánc-történet
Tánc
Magyarkanizsa — X. Fonó Klub: Tánc-történet

Helyszín: Művészetek Háza, nagyterem

 

A Kamara Táncegyüttes előadása

Egy fiatal, tehetséges (nép)művészek játékából álló – érdekes, ugyanakkor szórakoztató – előadás részesei lehetünk, amelynek során a (tánc)művészettörténeti események szemléltetése céljából a korszakra jellemző építészeti, képzőművészeti díszlet folyamatos (tematikus), diák formájában történő vált(ak)ozása – a jelölt időszak tánctörténeti utalásaival egybevetve – megmutatja, hogy a különböző mozgástípusok milyen keletű táncstílus divatjának köszönhetve jelentek meg és rögzültek hazánk koreográfiáiban.

 

A művészeti vezető: Patyerek Csaba

Koreográfia: Nagypál Anett, Kádár Ignác, Rémi Tünde, Appelshoffer János

Kísér a Fokos zenekar

Az eseményt a Magyar Nemzeti Tanács támogatja és a Modern Folking projekt részeként, az Interreg-IPA CBC Hungary-Serbia Programme (Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program) résztámogatásának köszönhetően valósul meg.

A belépés díjtalan.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..