home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Szombat, 2023. Március 25.
10:00
Magyarkanizsa — Workshop
Műhely, foglalkozás
Magyarkanizsa — Workshop

Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központban
Vázsonyi Balassa Emese csapatépítő tréner, az Education & Language Nomads szervezésében Kommunikáció fókuszú gyakorlatok és játékok megismerése – workshoppot tartanak.
Egy olyan háromórás foglalkozásra hívjuk az érdeklődő pedagógusokat és csoportvezetőket, amelynek során kommunikáció fókuszú játékokkal és gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Kiemelten fontosnak tartjuk egy-egy foglalkozás során, hogy adjunk teret és időt a résztvevőink számára a beszélgetésre és az egymásnak történő visszajelzések adására. Az itt előkerülő gyakorlatoknál nemcsakhogy lesz erre lehetőség, de kifejezetten ez a cél és egy-egy feladat csak úgy oldható meg, ha mindenki megszólal és meghallgatja egymást. 

A foglalkozás három részből áll: 
–  Olyan rövidebb beszélgetést és egymásnak visszajelzést adó gyakorlatok és játékok, amelyek segítenek megnyílni és egymásban a pozitívat észrevenni, kiemelni
– Egy hosszabb gyakorlat, amelynek lényege, hogy a csoport csak akkor tudja megoldani, ha minden tag egyformán bevonódik
– a Pozitivity társasjátékok megismerése és kipróbálása

Jelentkezés e-mailben: edulangnomads@gmail.com vagy az Education & Language Nomads Facebook-oldalán.

A részvételi díj 2000 dinár.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..