home 2024. június 24., Iván napja
Online előfizetés
Kedd, 2024. Április 23.
15:15
Magyarkanizsa — Szülésem története – szülésélmény-feldolgozó műhely
Műhely, foglalkozás
Magyarkanizsa — Szülésem története – szülésélmény-feldolgozó műhely

Szervező: Vígi Sára 

Szülésem története – szülésélmény-feldolgozó műhely

Kiscsoportos szülésélmény-feldolgozó műhelyre hívjuk azokat az anyákat, akik a szülés körüli időszakot vagy annak bármely szakaszát nehéznek élték meg.

A szülésünkkel való munka, a szülés és az azt körülölelő időszak felidézése, újramesélése, átdolgozása mind segítenek abban, hogy az élményt el tudjuk helyezni az élettörténetünkben.

A műhelyben való részvétel ennek a feldolgozási folyamatnak lehet a nyitása, egy lépés benne, esetleg az a pont, amikor a közelébe érkezünk a megnyugvásnak és az elfogadásnak. A szülés megélése, az anyaságba való érkezés mindenki számára más élmény, de nagyon sok hasonló érzésre is bukkanhatunk mások történetét hallva. Egymás meghallgatása, megértése, megtámogatása, és amikor bennünket hallgatnak értő figyelemmel, nagy erővel bír. Ezt tapasztalhatod meg ezen a műhelyen.

A műhely a következő témákat öleli fel: párkapcsolat, fogantatás, család, várandósság, szülés, gyermekágy. Fontos az elköteleződés a hat alkalomra a folyamat jelleg miatt, így zárt csoportként fog működni a műhely, a témák pedig alakulhatnak az igények mentén.

A műhelyt Vígi Sára dúla, perinatális szaktanácsadó-jelölt és mentálhigiénés segítő hallgató és Puroszné Nagy Magdolna perinatális szaktanácsadó, szülésfelkészítő, dúla, relaxációs terapeuta vezetik.

Információ a jelentkezésről e-mailben: vigisara.dula@gmail.com

A csoporton való részvétel ingyenes, adomány jellegű hozzájárulást elfogadunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..